Go Back   PimpAndHost Support Forums - #1 Image Hosting & Editing Site on the web! > Support > Bugs

Bugs Please use this forum to report any bugs encountered, kindly provide screenshots, videos, and a detailed description of the problem, including steps taken to recreate it, so that we can effectively address the issue.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-26-2013   #1
johnwe
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
johnwe is on a distinguished road
Default This Image was Removed - WTF?

Still getting a LOT of this:



It's been happening for a number of weeks now. Any idea when it will be fixed? It is affecting other sites as well where things have been posted.
johnwe is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2013   #2
retro
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
retro is on a distinguished road
Default

It's been happening to me and my friends too.
We are saving what we can to other sites, for safety.
retro is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2013   #3
tallbitch1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
tallbitch1 is on a distinguished road
Default Lost photos

I recently "lost" 1200 photos! Don't know how, don't know why. It happened during a period when there seemed to be one problem after another on the site. Then, one day, it seemed everything was repaired and suddenly hundreds and hundreds of those "removed" signs were all over my albums.
tallbitch1 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2013   #4
rivaxxx
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
rivaxxx is on a distinguished road
Default

pimpandhost will dead?
please fix it
rivaxxx is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2013   #5
pimp
Team Leader
 
pimp's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,559
Thanks: 98
Thanked 386 Times in 182 Posts
pimp will become famous soon enough
Default

Why would it be dead? there is no "recent" image removals.

It`s only stuff you notice now but got removed long time ago due to copyright and so on...

please let us know if you see stuff you uploaded in last MONTH or so getting removed.

Thanks.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- Making sharing easy - The #1 image hosting platform since 2006
pimp is online now   Reply With Quote
Old 02-14-2013   #6
coyboy1234
GrowKnow
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
coyboy1234 is on a distinguished road
Default

how exactly does the removal take place?
manually? automatically?
coyboy1234 is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2013   #7
Evinid
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Evinid is on a distinguished road
Default

I've experienced the same thing as well, which is odd because I've used this host for a while. I mostly upload my own artwork so I'm not sure why it's a problem with copyright...
Evinid is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2013   #8
PAH-Support
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Evinid View Post
I've experienced the same thing as well, which is odd because I've used this host for a while. I mostly upload my own artwork so I'm not sure why it's a problem with copyright...
Hey,
when did these things start to happen? was it while we had the issue last friday? can you post a link to the pages you see have missing images? we will investigate this asap
regards
  Reply With Quote
Old 04-05-2013   #9
Evinid
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Evinid is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by PAH-Support View Post
Hey,
when did these things start to happen? was it while we had the issue last friday? can you post a link to the pages you see have missing images? we will investigate this asap
regards
I'm not sure when it happened or if it was triggered by last Friday because I haven't upload any new image recently, but the old posts where I've had my old uploads suddenly have these labels instead of my images. I mostly post them on my locked art blog on LJ.





Oh, if this helps, here's a link to one of the 'removed' images.

I've replaced most of the broken images on other image host for now. Thank you for taking this issue into account. I've used many image hosts and this is by far the one I can rely on most. I hope this gets settled soon.

Last edited by Evinid; 04-06-2013 at 01:49 AM.
Evinid is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:22 PM.

(c) www.Pimpandhost.com Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.