Go Back   PimpAndHost Support Forums - #1 Image Hosting & Editing Site on the web! > Support > Bugs

Bugs Please use this forum to report any bugs encountered, kindly provide screenshots, videos, and a detailed description of the problem, including steps taken to recreate it, so that we can effectively address the issue.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-13-2023   #1
slimjim
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 109
Thanks: 13
Thanked 31 Times in 15 Posts
slimjim is on a distinguished road
Default Cannot log back in

Hi Pimp, I had a laptop failure today and had to do a full reset.

I am having problems logging back into the main site. I used my login details but when I try to log in I see

Hello slimjim, Your account is not yet activated - Confirm your email in order to unlock your account.

So I get the e.mail but when I hit the "activate your account" I see this

Bad Request (#400)
Missing required parameters: code


My name appears with a joining date of today .... but no albums showing. I'm pretty sure they are all still there as recent posts of them on forums still appear.

My login obviously works to get me here. I tried the "Main Site" link here but no joy that way


Gotta go shopping now, hopefully you can fix it for me.

.................................................. ...

Edit @ 17:00hrs - all is well I have been able to log in and (phew) all albums have appeared
............

Last edited by slimjim; 10-13-2023 at 04:15 PM.
slimjim is online now   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to slimjim For This Useful Post:
hepcat940 (10-14-2023), pimp (11-18-2023)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:59 AM.

(c) www.Pimpandhost.com Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.