Go Back   PimpAndHost Support Forums - #1 Image Hosting & Editing Site on the web! > Support > Bugs

Bugs Please use this forum to report any bugs encountered, kindly provide screenshots, videos, and a detailed description of the problem, including steps taken to recreate it, so that we can effectively address the issue.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2012   #1
Jo.To
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 157
Thanks: 1
Thanked 18 Times in 4 Posts
Jo.To is on a distinguished road
Default Uh...problem

Is it just me or are the images (in original, medium) are loading slow in the past few days?
Jo.To is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2012   #2
RipRomul
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
RipRomul is on a distinguished road
Default

Exactly the same situation. Approximately half of the image is not displayed in its original size in the past two weeks.
RipRomul is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2012   #3
drzalje
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
drzalje is on a distinguished road
Default

yup, got that problem too :/
drzalje is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2012   #4
pimp
Team Leader
 
pimp's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,550
Thanks: 96
Thanked 374 Times in 176 Posts
pimp will become famous soon enough
Default

Still happening?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- Making sharing easy - The #1 image hosting platform since 2006
pimp is online now   Reply With Quote
Old 11-13-2012   #5
RipRomul
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
RipRomul is on a distinguished road
Default

Yes. The situation is even worse. A lot more pictures not recognized in the original size.
RipRomul is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2012   #6
Hooters
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Hooters is on a distinguished road
Default

Uploaded pictures load very slow or not at all and therefore dont show when posted.

In the status bar it says for example: Waiting for ist1-1.filesor.com...

and next it says: Waiting for: 77.243.182.23...

What gives?

Besides that Malwarebytes Anti-Malware is blocking some potentially malecious site(s)!?!
Hooters is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2012   #7
japavidols
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 24
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
japavidols is on a distinguished road
Send a message via MSN to japavidols Send a message via Yahoo to japavidols
Default

Some of my uploaded images are a little slow to load at first, but they're completely showing up for me and at their usual rate (medium-fast).

If nothing else, try CTRL+F5. I've found that more often than not it actually fixes a lot of problems I've had on this site.
japavidols is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2012   #8
indalo
Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 46
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
indalo is on a distinguished road
Default

true, I not only happening to me now is that even the load
or if the load does not appear in pimpandhost
indalo is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2012   #9
xxxfanxxx
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
xxxfanxxx is on a distinguished road
Default

I have the same problem for few days now, pictures take ages to load.
xxxfanxxx is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2012   #10
Jo.To
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 157
Thanks: 1
Thanked 18 Times in 4 Posts
Jo.To is on a distinguished road
Default

refreshing won't work...because some images will appear faster than others and/or some images won't appear at all (plus all my images are in small size for easier loading)
Jo.To is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:10 AM.

(c) www.Pimpandhost.com Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.