Go Back   PimpAndHost Support Forums - #1 Image Hosting & Editing Site on the web! > Support > Bugs

Bugs Please use this forum to report any bugs encountered, kindly provide screenshots, videos, and a detailed description of the problem, including steps taken to recreate it, so that we can effectively address the issue.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-12-2024   #1
SpankTheButcher
Junior Member
 
SpankTheButcher's Avatar
 
Join Date: Nov 2020
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
SpankTheButcher is on a distinguished road
Default Unusal Error On The New Post Page

I'm having an issue with not being able to post due to an error that is on the 'new post" screen. Error reads

Invalid Configuration
An Internal Server Error Occurred.
The above error occurred while the Web server was processing your request.
Please contact us if you think this is a server error
.

The last time I posted, I had several images ready to post when I decided to change the order of them. I deleted a couple and uploaded them in a different order. That was where I believe the error originated. I'm using Firefox as a browser. I appreciate any help you can give. Thank you.
SpankTheButcher is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to SpankTheButcher For This Useful Post:
hepcat940 (01-14-2024)
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:57 PM.

(c) www.Pimpandhost.com Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.