Go Back   PimpAndHost Support Forums - #1 Image Hosting & Editing Site on the web! > Support > Bugs

Bugs Please use this forum to report any bugs encountered, kindly provide screenshots, videos, and a detailed description of the problem, including steps taken to recreate it, so that we can effectively address the issue.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-03-2011   #1
Plamko
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Plamko is on a distinguished road
Default Upload, post and load images problem

Many of my images are not loaded. Until now everything was fine.
Now I do not see the pictures in the forums and when I click to view photos on the site, they will not load. When edit photos are loaded, however. Also when I upload some pictures not loaded.
Are there others with similar problems and can anyone help me??
Plamko is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2011   #2
pimp
Team Leader
 
pimp's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,561
Thanks: 99
Thanked 390 Times in 184 Posts
pimp will become famous soon enough
Default

Can u please link me to few of the dead images so we can analyze them?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- Making sharing easy - The #1 image hosting platform since 2006
pimp is online now   Reply With Quote
Old 09-03-2011   #4
pimp
Team Leader
 
pimp's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,561
Thanks: 99
Thanked 390 Times in 184 Posts
pimp will become famous soon enough
Default

please go to

Start->RUN

Type there CMD (Enter)

and then write

tracert ist1-2.filesor.com (hit enter)

And paste me the results here please.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- Making sharing easy - The #1 image hosting platform since 2006
pimp is online now   Reply With Quote
Old 09-04-2011   #5
Plamko
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Plamko is on a distinguished road
Default

I think the problem is in file names. When I try to upload a file named "Teens - Holly Wellin.jpg" file not loaded correctly and not visible. When you rename the same file to "Teens_-_Holly_Wellin.jpg" or "1321654131 ".... or anything else everything is fine. This occurs in all files whose names begin with "Teens -" and sometimes with "Fisting -".
Plamko is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2011   #6
thebepoco
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
thebepoco is on a distinguished road
Default

Hi Plamko !

Same problem than yours with a lot of my pics....working before and others pics load so i don't think space in the title of the pics is really the problem.

But i have every day some pics wich don't load anymore...i hope when admin solves the problem, he can patch all the bad loaded pics !
thebepoco is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2011   #7
thebepoco
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
thebepoco is on a distinguished road
Default

The problem seems to be fixed. Thx admin
thebepoco is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2011   #8
pimp
Team Leader
 
pimp's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,561
Thanks: 99
Thanked 390 Times in 184 Posts
pimp will become famous soon enough
Default

Sure thing we are here for this
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- Making sharing easy - The #1 image hosting platform since 2006
pimp is online now   Reply With Quote
Old 09-05-2011   #9
thebepoco
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
thebepoco is on a distinguished road
Default

Sorry admin,

The problem seems to restart, uploading doesn't work anymore and some pics aren't loaded, please could you check tx ?
thebepoco is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2011   #10
Christina_AnneM
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Christina_AnneM is on a distinguished road
Default

not working for me either, don't see images anywhere on the site.
Christina_AnneM is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:26 PM.

(c) www.Pimpandhost.com Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.