Go Back   PimpAndHost Support Forums - #1 Image Hosting & Editing Site on the web! > Search Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: slimjim
Forum: Bugs 05-10-2019
Replies: 16
Views: 5,573
Posted By slimjim
I had this problem on my 4yrs old laptop, then I...

I had this problem on my 4yrs old laptop, then I bought a new laptop a couple of weeks back when using that one I still had no "hovering icons" .That laptop developed a fault and has been replaced by...
Forum: Bugs 05-09-2019
Replies: 16
Views: 5,573
Posted By slimjim
Here's another of my albums: ...

Here's another of my albums:

https://pimpandhost.com/album/2445903

Just to clarify that on my "Home page" if I put my cursor on any of my albums then I can see the "hovering icons" for...
Forum: Bugs 05-08-2019
Replies: 16
Views: 5,573
Posted By slimjim
No, I don't have any adblocker. Both laptops are...

No, I don't have any adblocker. Both laptops are just as they were before the Icons failed too appear.…. weird?

To confirm I still have the problem.
Forum: Bugs 05-08-2019
Replies: 16
Views: 5,573
Posted By slimjim
Yes & Yes - but still no icons.

Yes & Yes - but still no icons.
Forum: Bugs 05-06-2019
Replies: 16
Views: 5,573
Posted By slimjim
I still cannot see the "hovering" icons. Could it...

I still cannot see the "hovering" icons. Could it be that my account has somehow been glitched blocking them and that as happened last August (as detailed in the thread I mention above) it needs to...
Forum: Bugs 05-02-2019
Replies: 16
Views: 5,573
Posted By slimjim
I seemed to remember this happened once before so...

I seemed to remember this happened once before so looked back at old posts:

https://pimpandhost.com/forum/showthread.php?t=3014
Forum: Bugs 05-02-2019
Replies: 16
Views: 5,573
Posted By slimjim
I did note I was the only one! Regarding...

I did note I was the only one!

Regarding the laptop - I got a new laptop last week but the problem only started a couple of days ago and I have the problem on both the old and new machines....
Forum: Bugs 05-01-2019
Replies: 16
Views: 5,573
Posted By slimjim
Yeah - I guess you can see them but they don't...

Yeah - I guess you can see them but they don't appear for me.
Forum: Bugs 05-01-2019
Replies: 16
Views: 5,573
Posted By slimjim
It's not specific to one album - it's happened on...

It's not specific to one album - it's happened on all my pics in every album. I uploaded the last 4 pics of sunsets to my "fav pics" album and I did notice that for a very short time the 4 icon...
Forum: Bugs 05-01-2019
Replies: 16
Views: 5,573
Posted By slimjim
Menus missing

There is a loss in functionality. Having opened an album I find the menus which usually appear on each pic are not showing and in order to get share codes etc each pic has to be opened in a new tab.
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:40 AM.

(c) www.Pimpandhost.com Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.